Joulukuun kuukausikatsaus

 Näin joulun jälkeisenä maanantaina on hyvin mieltä ylentävää vaappua vaa'alle ja alkaa tutkia tilitietoja nähdäkseen kuinka pahasti otettiin damagea loppuvuodesta. 

Pahasti.

Paino on 1,8kg enemmän kuin 1.1.2021. 

Veloista maksettiin 40% siitä mitä suunnittelin.

Puskurissa on vain 30% suunnitellusta.

Voin toki lohduttautua sillä että taloudellinen tilanne on hieman parempi ja painokaan ei varmaan parin päivän päästä näytä ihan noin paljon plussaa sillä eilen illalla tuhottiin loput konvehdit ja juustot mikä varmasti näkyy tuossa lukemassa. Paino on noin muuten pyörinyt 2-3 kg alempana tämän aamun lukemasta mutta ei siis merkittävästi muuttunut mihinkään.  Epäonnistuneet tämän vuoden tavoitteet silti ovat ja näin jälkikäteen ajateltuna ne eivät olleet realistisia missään vaiheessa. Jos kuukaudessa jää suunniteltujen menojen jälkeen 0€ pelivaraa yllättäviin menoihin niin voi jo tietää epäonnistuneensa. Tiukalle vedetty budjetti ei mitenkään helpota painon pudotustakaan. 

Luovuttaa ei kuitenkaan ole tarkoitus vaan suunnitella ensi vuodelle realistisemmat tavoitteet.


Kommentit

  1. Tulipa luettua koko sun blogisi ja täytyy kyllä sanoa, et ei ole ollut helppo vuosi! =( Toivon siis, ettet lyö itseäsi liikaa sen takia, että et päässyt siihen mitä olit suunnitellu. Välillä pääsee itseasetettuihin tavotteisiin ja välillä taas päätyy elämän outojen koukkausten kautta johonkin aivan erilaiseen pisteeseen. Kumpikin voi silti olla positiivinen ja opettavainen asia. Tsemppiä loppuvuoteen ja ensi vuoden realististen tavoitteiden tekemiseen! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, pahoittelut että huomasin kommenttisi vasta nyt. Vaikka viime vuosi meni ihan penkin alle niin hyvillä mielin mennään uutta kohti ja ehkä maltillisemmilla tavoitteilla. Paljon on kuitenkin henkisesti edistytty, monta kertaa tässä vuosien varrella on pienestäkin epäonnistumisesta lyöty hanskat tiskiin ja monesti kävi mielessä poistaa koko blogi mutta näin vaan jatketaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Turhat velat

Ruokarytmi ja kalorit