Heinäkuun talouskatsaus

Touko- ja kesäkuun osalta talouskatsaukset jäivät tekemättä. Tällä sarallakaan ei ihmeitä ole tapahtunut mutta jotain kuitenkin.

Tämän vuoden taloustavoitteet olivat saada säästöön yhden kuukausipalkan verran puskuriin ja maksaa turhia velkoja pois niin että niitä vuoden lopussa olisi korkeintaan yhden kuukausipalkan verran jäljellä.

Tällä hetkellä ollaan hieman tavoitteesta jäljessä:

Puskurissa 10% tavoitesummasta
Velkoja maksettu 49,7% tavoitteesta

Sanon hieman siksi, että alkuvuodesta on erääntynyt kaikki kerran vuodessa tulevat isommat maksut, on ollut kesälomat jne ja syksyllä yleensäkin jää reilummin rahaa käyttöön joten sekä säästöön meneväksi että velkojen maksuun on elokuun tilistä alkaen varattu enemmän rahaa ja sen suhteen ollaan tavoitteessa. Kesäkuussa piti ja sainkin maksettua pienimmän velan pois ja seuraava on tarkoitus kuitata kokonaan pois ensikuun tilistä. Sitten tilanne näyttääkin jo paljon paremmalta.

Tällä hetkellä on siis enää kolme eri maksua joista velat muodostuu, kun vuoden alussa niitä oli yhteensä kuusi.

1. Pyörän osamaksu
2. Luottokortti
3. Puhelinten osamaksut

Ensi kuussa olisi tarkoitus maksaa pyörän osamaksu loppuun ja sen jälkeen laittaa kaikki ylimääräinen luottokortin lyhennykseen joka oli ja on veloista isoin. Puhelinten osamaksu on kuluton ja koroton joten se lyhenee sovitulla tahdilla enkä sitä kiirehdi ennen kuin luottokortti on maksettu kokonaan pois.

Vielä uskon vakaasti pääseväni tähän tavoitteeseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Kannustimia kesäksi

Viikko 14