Viikko 13

 Ei edelleenkään mitään mullistavaa ole tapahtunut. Lauantaina paino oli hyvin miinuksella mutta sunnuntaina sitten herkuteltiin mikä tietenkin kostautui maanantain punnituksessa. 

Kuukausi vaihtui ja ensimmäisten tavoitteiden olisi pitänyt toteutua mutta päästiin vain puoleen väliin suunnitellusta. 8kg oli painonpudotustavoite ensimmäiselle kolmelle kuukaudelle mutta nyt ollaan vain 4kg keveämpiä kuin vuodenvaihteessa. Ärsyttää kamalasti kun en vain saa tästä hommasta kiinni mutta toisaalta ihan vähän olen ylpeä itsestäni etten ole luovuttanut kokonaan vaikka tämä todella vaikeaa ja takkuista on ollut. Ja hidasta. 

Painon muutos viikossa 0kg

Painon muutos vuoden alusta -4kg

Vyötärön muutos viikossa 0cm

Vyötärön muutos vuoden alusta -10cm

Kävelty viikossa 2h 30min


Seuraavien kolmen kuukauden tavoitteiden piti olla seuraavat:

- painoa 5kg pois (yhteensä -13kg vuoden alusta)

-juoksukoulun aloitus ja juosta 5km.

Päästäkseni tuohon -13kg vuoden alusta minun pitäis tiputtaa -9kg kolmessa kuukaudessa joka tällä tahdilla on aivan mahdoton mutta toki vain kilon enemmän kuin ensimmäisen kolmen kuukauden tavoite. En aio tätä vielä muuttaa vaan pyrin tuohon -13kg heinäkuun ensimmäiseen maanantaihin mennessä.  Hullua tai ei. 

Juoksukoulua en aloita vielä tässä kuussa, vaan siirrän aloituksen toukokuun alkuun. 5km juoksutavoitteen pidän samana vaikka aikataulusta tuleekin tiukempi. 

Huhtikuun aikana pidän liikuntatavoitteen 2h 30min per viikko, mutta tämä voi tulla mistä liikunnasta vain eikä pelkästään  kävelemisestä. Pian alkaa olla aika kaivaa pyöräkin varastosta ja elättelen toiveita uimahallien aukeamisesta jolloin saisi monipuolistettua liikuntaa. Kävely alkaa tuntua aika tylsältä varsinkin kun suurin osa tulee työmatkoista ja kauppareissuista eli hyötyliikuntaa toki, mutta olisi niin kiva retkeillä vähä muuallakin kuin aina samoja reittejä. Jos työmatkat ja kauppareissut hoituisivat pyörällä, jäisi aikaa muuhunkin retkeilyyn.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Kannustimia kesäksi

Viikko 14