Viides viikko

 Huolimatta viime viikon plussatuloksesta pääsin hyvin rytmiin kiinni tälläkin viikolla. Tuntuu nyt olevan hyvä tekemisen meininki tässä hommassa ja vieläkin tuntuu niin kivalta ja helpolta, ihan puhkun energiaa. Toki sää on taas suosinut ulkoiluja ja -20 asteen pakkanen yhdistettynä kauan kadoksissa olleeseen auringonpaisteeseen on saanut minut viihtymään ulkona ihan urakalla. Myös jokakeväinen villitys kasvattaa kaiken maailman kasveja on alkanut kerrankin niin ajoissa että ehkä tänä vuonna on mahdollista saada satoakin. Yleensä havahdun tähän toukokuun lopussa ja koska innosta huolimatta en ole mikään viherpeukalo niin vähän huonosti on kasvanut mikään muu paitsi ruohosipuli. Se nousee penkistä aina vaan vaikka mitä tekisi tai olisi tekemättä. Nyt voisi siis olla saumaa kasvattaa jotain ihan siemenestä asti. 

Kuukausi tosiaan vaihtui ja nostin tammikuun liikuntatavoitteen helmikuuksi 2,5 tunnista 3 tuntiin viikossa. Tämän lisäksi kaivoin punttipenkin esiin (sen päällä on ollut tosi hyvä säilyttää puhtaita pyykkejä ja muuta tavaraa, hups) ja ajattelin satunnaisesti tehdä sillä pienen treenin. Minun käsivoimat on toki sen verran heikot että pelkässä tangossa on tekemistä pidemmäksi aikaa mutta jospa se siitä hiljalleen.

Painon muutos viikossa -0,6kg

Painon muutos vuoden alusta -3,4kg

Matkaa ensimmäiseen tavoitteeseen 4,6kg

Vyötärön muutos viikossa -1cm

Vyötärön muutos vuoden alusta -8cm

Kävelty viikossa 3h 30min

Tänä aamuna ihan pieni pettymys nosti päätään, olin toivonut vähän isompaa pudotusta kun viime viikkokin meni plussalle. Toisaalta tämä on ihan normaali ja usein suositeltukin tahti, noin puoli kiloa viikossa. Sitä paitsi ilman kaloreiden laskemista ja kyttäämistä saavutettu! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Kannustimia kesäksi

Viikko 14