Viikko 4, 2022

 Tällä viikolla oli taas jotenkin tosi hyvä tekemisen meininki tähän hommaan. Makean himo ei vaivannut lainkaan ja kieltäydyin ihan tästä syystä töissä pullasta ja muulle perheelle karkkipäivän herkkuja ostaessa en ostanut itselleni mitään sillä ei tehnyt mieli enkä myöskään napsinut muiden herkkuja. Ei vaan tehnyt mieli. Omituista. Nähtävästi alkaa löytymään tämä itselle sopiva ruokarytmi ja tapa syödä. Aamu alkaa yleensä kaurapuurolla jossa lisukkeena rahkaa ja marjoja/hedelmiä/pähkinöitä tai munakkaalla jossa reilusti kasviksia, lounaalla yleensä reilu salaatti ja lihaa/kalaa/kanaa/juustoja ja päivällinen sitten kotona ihan mitä nyt milloinkin satutaan tekemään. Tällä viikolla päivällisellä on ollut mm. Pasta bolognesea, sushia, nakkikeittoa, kanarisottoa eli ihan tavallisia ruokia mitä nyt lapsiperheessä tehdään ja syödään. Mistään en ole varsinaisesti luopunut, kasviksia yrittänyt lisätä ja aamupalan kokoa kasvattanut melkoisesti. Edelleen se kolme isoa annosta päivässä, n  2000kcal tulee päivässä ja välipala tämän lisäksi ollut nyt ainoastaan lenkkipäivinä ja tällä viikolla ne olivat mysliä ja rahkaa.

Paino 

27.12.21 99,8kg

3.1.22 98,4kg

10.1.22 98,2kg 

17.1.22 97,8kg

24.1.22 97,8kg

31.1.22 97kg

Muutos viime viikosta -0,8kg

Muutos yhteensä -2,8kg

Tammikuun tavoitteet 

Tammikuun tavoitteina oli käydä joka viikko kaksi kertaa kävelyllä. Aikaa tai päiviä en päättänyt eikä työmatkoja tähän lasketa vaikka kuljen ne aina pyörällä tai kävellen vaan nämä lenkit oli tarkoitus olla näiden lisäksi. Tämäkin onnistui jokaisella neljällä viikolla, tällä viimeisimmällä kävin huomattavasti pidemmät lenkit sään suosiessa ja lenkkien pituudeksi tulikin 1h 40min ja 1h 20min. Yhteensä kävelin tammikuussa 6h 40min. Aika kivasti vai mitä?

Villasukat valmiit!

Helmikuun tavoitteet 

Helmikuulle olen päättänyt tavoitteiksi jatkaa kahdella kävelyllä viikossa. Tämän lisäksi alan joogaamaan 15 minuuttia viikoittain. Aika on niin lyhyt että liekö sillä mitään vaikutusta mihinkään, mutta se on asia jota olen jo vuosia halunnut alkaa harrastamaan ja välillä kotona innostunut kokeilemaan mutta sitten se aina on jäänyt  Jospa siitä hiljalleen muodostuisi rutiini. Aloittaminen on vaikeinta ja aikaa voi sitten pidentää kun siltä tuntuu. 15 minuuttia viikon aikana pitäisi onnistua helposti ja kaapissa on myös valmiiksi kasa joogavideoita joltain aiemmalta dieetiltä.  Näiden lisäksi helmikuun tavoitteissa on lukea loppuun kaksi kirjaa jotka olen aloittanut jo viime keväänä mutta jotka jäivät kuitenkin kesken kaiken kiireen ja kaaoksen keskellä.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Kannustimia kesäksi

Viikko 14