Sairastelua

 Lokakuu alkoi vauhdikkaasti pyöräilyn merkeissä mutta valitettavasti syysflunssa alkoi meidän perheessä kaatamaan porukkaa petiin. Ihmeen terveitä tässä ollaan viimeiset puolitoista vuotta oltukin. Pakko kun jotain positiivista on yrittää löytää niin keretään toivon mukaan kaikki toipua ennen syyslomaa eikä tarvi niitä vähäisiä lomasuunnitelmia perua. Puolikuntoisena kotona ollessa ehtii myös vähän siivoilla kaappeja ja tehdä muita pakottavia askareita joita varten olen yleensä varannut loman ensimmäisen päivän. Ei tarvi sitten lomalla siihen aikaa tuhlata. 

Ehtii myös pohtia miten tämä elämäntapamuutos on taas ollut niin kauhean takkuinen. Ihan hirveästi ei ole tapahtunut tämän vuoden aika, vaikka sinnikkäästi olen pitänyt rutiineista kiinni kevään parin kuukauden taukoa lukuunottamatta. Tuskin yksikään tavoite tulee suoritettua mutta yrittämistä en lopeta enkä helpota tavoitteita saadakseni vuoden vaihteen yhteenvetoa näyttämään paremmalta. Ensi vuoden tavoitteet sitten mietitään realistisemmin.

Ja hei, positiivista on kuitenkin että vaikka syksy on jo pitkällä ja yleensä hämärtyvät illat saavat minut lyömään hanskat tiskiin painon pudotuksen ja kaikkien hyvien aikeiden suhteen jo syyskuun puolella niin nyt vielä virtaa piisaa ja ennemminkin tuntuu että saan paremmin pidettyä kiinni suunnitelluista ruokailuista ja liikunnoista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Kannustimia kesäksi

Viikko 14