Viikko 17

 Taas plussaviikko. Perjantaina oltiin vielä miinuksella mutta noh, vappu ja munkit ja ehkä vähän olutta. Ei onneksi paljoa ja huomena varmaan oltaisiin taas miinuksella kun turvotukset lähtee mutta punnituspäivä ei anna armoa. Vähän kyllä tuskastuttaa kun ei tämä homma etene, ei sitten millään. 

Positiivista on kuitenkin se että sain pyörän kuntoon ja pyöräilty onkin ihan reippaasti, vaikkei liikuntatavoitekaan tullut täyteen. Kilometrejä on kertynyt monin verroin enemmän kuin aiempina viikkoina mutta kun on nopeampi menopeli alla niin... kivaa vaihtelua kuitenkin kävelyyn ja monta sellaista käyntiä jotka muuten olisin hoitanut autolla on nyt taittunut pyörällä. 

Painon muutos viikossa +0,3kg

Painon muutos vuoden alusta -4,5kg

Vyötärön muutos viikossa +1cm

Vyltärön muutos vuoden alusta-+10cm

Viikossa liikuttu yhteensä 3h

- pyörällä 2h 5min

- kävellen 55min

Kommentit

  1. Hei! Tunnistan niin itseni sun projektista! Ihan samoja hommia joka kuukausi itsellä. Tsemppiä. Toivottavasti päivität blogiasi vielä. Myötäelän!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! On tarkoitus päivittää blogia vielä, toivottavasti jo lähipäivinä. Toukokuusta tuli meidän perheessä ihan katastrofi ja valitettavasti jostain oli pakko karsia että saa pakolliset hoidettua ja valitettavasti se oli taas tämä oma projekti. Koko ajan kyllä yritys löytää aikaa ja jaksamista tähän 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Kannustimia kesäksi

Viikko 14