Neljäs viikko

 Tämä viikko on mennyt aika samalla radalla edellisen kanssa. Ulkoiltua on tullut paljon ja löysin viimein itselleni kuulokkeet joten lenkeillä on tullut kuunneltua paljon musiikkia. Tajusin vasta nyt miten paljon olen sitä kaivannut. Minä en nimittäin oikein osaa kuunnella musiikkia kotona, mutta autolla ajaessa ja lenkkeillessä kylläkin. En halua sitä kotonani vain taustameluksi kuten en televisiotakaan vaan jos kuuntelen niin myös keskityn siihen. Autolla ajan nykyään tosi harvoin ainakaan sellaista matkaa jolle viitsisin varta vasten valita lempikappaleitani, koronan vuoksi kun ei ole tullut ajeltua sukulaisissa eikä lomareissuissa. Kaupassa käyn autolla harvemmin kuin kerran viikossa sillä mieheni hoitaa pääasiassa ruokaostokset ja silloin autossa soi tai on soimatta se edellinen kuunneltu radiokanava josta harvoin omia suosikkeja tulee. Tässä nyt taas yksi hyvä syy lähteä liikkumaan.

Ruokailut pysyivät tällä viikolla muuten aika hyvin suunnitelmien mukaisina paria tosi myöhäistä iltapalaa lukuunottamatta. Iltavuorot töissä venyivät ja pääsin iltapalalle vasta puolen yön jälkeen. Normaalisti iltavuoron jälkeen syön klo 22-23 jonkin ihan pienen iltapalan, muina iltoina yleensä ennen klo 21.  Tämä myöhäisempi syöminen näkyy heti aamupainossa pienenä plussana mutta pitkällä tähtäimellä paino kuitenkin näyttää laskevan joten tuskin alan ottamaan iltapalaa töihin mukaan siltä varalta että venyy ylitöiksi kun näitä ylitöitä kuitenkin yleensä on tosi harvoin ja syön mieluummin iltapalan kotona.

Painon muutos viikossa +0,2kg

Painon muutos vuoden alusta -2,8kg

Matkaa ensimmäiseen tavoitteeseen 5,2kg

Vyötärön muutos viikossa -1cm

Vyötärön muutos vuoden alusta -7cm

Viikossa kävelty 3h 30min

Tästä näkee taas hyvin ettei aina kannata tuijottaa pelkkää aamupainoa, joka tänään oli plussalla mutta silti vyötärö kaventunut viikon aikana ja kuukauden kokonaistulos, -2,8kg ja -7cm on aika huikea. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Kannustimia kesäksi

Viikko 14