Kuudes viikko

Kuudenteen viikkoon oli aivan käsittämättömiä käynnistysvaikeuksia. Ensinnäkin ensimmäisen kerran olin pettynyt edellisen viikon pudotukseen vaikka miinusta tulikin mutta plussaviikon jälkeen toivoin vain isompaa pudotusta. Tyhmää. Toiseksi jo pari kertaa siirtämäni leivontapäivä toteutui lasteni kanssa cookiesien ja laskiaispullien merkeissä. Tämä olikin ensimmäinen rehellinen herkkupäivä tämän vuoden puolella vaikka jotain pientä hyvää on tullut syötyä ihan tammikuun alussa. Olin ennakkoon päättänyt että yhtenä päivänä saan syödä ihan mitä haluan mutta niinhän siinä kävi että syöpöttelyt lopulta venyivät kolmen päivän mittaisiksi. Muut ruoat söin näinäkin päivinä suunnitelmani mukaan mutta illalla käsi kävi keksikulhossa aivan liian tiuhaan.

Painon muutos viikossa +0,2kg

Painon muutos vuoden alusta -3,2kg

Matkaa ensimmäiseen tavoitteeseen 4,8kg

Vyötärön muutos viikossa -1cm

Vyötärön muutos  vuoden alusta -9cm

Viikossa kävelty  2h 45 min


Kuten näkyy, edes kävelyt eivät menneet putkeen sillä tavoitteena oli kolme tuntia kävelyä. Vyötärö sentään kutistui taas ja loppuviikosta aloin päästä kunnolla rytmiin mutta valitettavasti tulos jäi silti tällaiseksi. 

Päätin tälle viikkoa punnita syömiset jotta päästäisiin taas tässä asiassa eteenpäin ja pysyttäisiin tavoitteessa. Enää ei kärsisi tulla kovin monia plussa viikkoja sillä ajallisesti olemme nyt puolessa välissä ja pudotettavaa vielä 4,8kg kun ensimmäisellä puoliskolla putosi vain 3,2kg. Kirittävää on siis paljon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Kannustimia kesäksi

Viikko 14