Pätkäviikon raportti

 Tulin siihen tulokseen että minun on järkevintä tehdä viikottainen yhteenveto tavoitteiden etenemisestä kalenteriviikottain eli aina seuraavana maanantaina eikä keskellä viikkoa joten tässä tulee nyt ensimmäinen hyvin pätkän viikon (perjantai 1.1 - sunnuntai 3.1) kuulumiset. Talouspuolen asioista päivitän sitten kerran kuussa koska mitään kerrottavaahan ei ennen tilipäivää hirveästi ole.

Paino -0,8kg, matkaa ensimmäiseen välitavoitteeseen 7,2kg.

Tähän oon supertyytyväinen vaikka tiedänkin sen olevan vain nesteitä ja alun vauhdista huolimatta homma voi käydä todella vaikeaksi ennen kuin edes tähän tavoitteeseen päästään. Kolme kuukautta on pitkä aika.

Kävelty 1h 45min. Tämäkin on ihan alkuinnostuksessa hyvä tulos. Tavoitteena olisi kävellä nyt tammikuun ajan joka viikko vähintään 2h 30min ja pidentää aikaa sitten helmi- ja maaliskuussa. Yritetään saada tällaisella kohtuullisella aloituksella hommaan rutiinia ettei heti toisella viikolla tarvitse luovuttaa.

Siinäpä ne. Pitkä viikonloppu meni muutenkin hyvin paljon ulkona, lumitöitä sai näin omakotitaloasujana tehdä enemmän kuin koko viime talvena yhteensä mutta sää oli aivan ihana ja olin oikeasti kaivannut lunta. Sitä satoi kuin taikaiskusta jouluaatoksi vaikka edellisenä päivänä vielä tuli vettä ja näyttäisi nyt pysyvän maassa, lisääkin saatiin viikonloppuna oikein kunnolla. Viime talvi oli aivan kauhea kun suurimman osan talvesta satoi vettä ja musta maa sai kaiken muunkin tuntumaan mustalta. Nyt kuitenkin luvattu sen verran hyviä pakkasia että elättelen toiveita että saamme oikein kunnon talven.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Kannustimia kesäksi

Viikko 14