Ensimmäinen viikko

 Ensimmäinen viikko olisi taputeltu. Ihan niin vahvasti ei mennyt kuin haaveilin mutta positiivisilla mielillä aloitellaan toista viikkoa.

Painon muutos viikossa -0,1kg

Painon muutos vuoden alusta -0,9kg

Matkaa ensimmäiseen tavoitteeseen 7,1kg

Vyötärön muutos vuoden alusta -3cm

Kävelty viikossa 2h 45min

Lisäsin nyt tällä viikolla myös vyötäröllä tapahtuneet muutokset joita en viime viikolla merkinnyt. Otin vuoden ensimmäisenä päivänä myös muita mittoja ylös ja laitan esim vyötärömitan kehittymisestä tietoa ainakin silloin tällöin.

Käveltyä tuli ihan suunnitelmien mukaan, tavoitehan oli 2h 30min viikossa ja vähän päästiin siitä yli. Intoa olisi ollut kävellä enemmänkin mutta uusien kenkien aiheuttama rakko ja aika kirpakat pakkaset hieman lyhensivät lenkkien pituutta ja matkat olivatkin lähinnä hyötyliikuntaa työmatkoja ja kauppareissuja kävellen. Ulkoiltua tuli myös jonkin verran lumitöitä tehden. Pitäisi etsiä itselle kuulokkeet niin voisi kuunnella musiikkia samalla kun lenkkeilee mutta luultavasti junioriosasto on taas lainannut kuulokkeitani sillä en löydä niitä mistään.

Ruokailuista en tiedä mitä sanoa. Päätin etten laske kaloreita tai kiellä itseltäni mitään sillä näitä kaiken maailman kitudiettejä ja hyvin rajoittavia ruokavalioita on tullut vuosien varrella kokeiltua ja aina homma kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Olen pitänyt ruokapäiväkirjaa ihan vain merkitsemällä ylös mitä olen syönyt ilman määriä enkä siis punninnut tai tarkastellut asiaa sen suuremmin. Pyrkinyt lisäämään kasviksia ja vähentämään sokerisia herkkuja. Molemmissa asioissa on tapahtunut parannusta muttei ihan niin paljon kuin toivoisin kuten viikon tuloksesta näkee. Toki kokonaispudotus 1,5 viikossa on ihan hyvä. Tällä linjalla jatketaan nyt ainakin kuun vaihteeseen ja katsotaan sitten onko tarvetta tehdä jotain muita muutoksia. Ajatuksissa oli ruokapäiväkirjan suhteen myös se että aina näin kerran viikossa lukisin sen ajatuksella läpi ja mietin ihan itsekseni mitä olisi pitänyt tehdä toisin ja mikä siinä oli hyvää. Voi olla että jossain vaiheessa julkaisenkin siitä päivän tai koosteen vaikka viikon aamupaloista tms. Ehkä tämä kannustaisi muutosten tekemisessä ilman pakkoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 11

Kannustimia kesäksi

Viikko 14